+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Therma Face Lift HC7

De nieuwe aanwinst in mijn salon de Therma Face Lift HC 7

De HC7 Radio Frequency Therma Face Lift is gebaseerd op de modernste radio-frequentie-technologie. Door het effect van de radiogolven en de warmteontwikkeling bij de behandeling wordt de stofwisseling versneld en de vorming van nieuw collageen gestimuleerd. De Radio Frequentie therapie tegen rimpels en voor versteviging van de huid is geschikt voor verschillende lichaamsdelen, zoals de huid van het gezicht, rond de ogen, hals en decolleté. Bij het juiste gebruik in combinatie met professionele werkstoffen zijn de eerste verbeteringen direct na de behandeling al zichtbaar.

De HC7 is een apparaat met een multipolaire radiofrequentie techniek (3 Mega hertz sterk). RF techniek wil zeggen dat hoogfrequente radiogolven worden omgezet in warmte in het weefsel en deze verwarmen de huidlagen tot in de dermis. Deze warmteontwikkeling zorgt ervoor dat bestaande collageen vezels verstevigen en nieuw collageen wordt aangemaakt.
De warmteontwikkeling ligt rond de 42 graden en deze warmte wordt aangenaam verdragen door de meesten. Huidversteviging en het modelleren van de contouren van het gelaat is het resultaat. Het effect is direct zichtbaar!

Door de stimulatie van de fibroblasten wordt nieuw collageen gevormd.
Dit proces kan dan, tot weken na de behandelingen of kuur, een langdurig effect hebben.
Het is een aangename behandeling door de warmte die men op haar of zijn huid voelt.
Wij raden een kuurbehandeling aan van 4 tot 6 behandelingen, 1 keer per week.

De behandeling is pijnloos, zonder bijwerkingen, snel, effectief en veilig! Door het effect van de radio golven en de gewenste warmte ontwikkeling bij de behandeling, wordt de stofwisseling versneld en de vorming van nieuw collageen gestimuleerd. De elasticiteit van de huid wordt verhoogt, hyaluron kan beter binden aan de strakke structuur van het collageen. De contouren worden steviger en gladder. De rimpels worden gladgestreken en de huid ziet er fris uit.

Het effect is direct zichtbaar! Een Natuurlijk Face Lift. Het effect: een gladde en strakkere huid en steviger huidweefsel.

Radiofrequentie-therapie is een milde en niet-invasieve behandeling voor een gladde en stevige huid.

Het Resultaat

Hoe de HC7 Therma Face Lift precies werkt?

  • Radiogolven penetreren de opperhuid en ontplooien hun intensieve werking diep in het huidweefsel
  • Door aantrekking en afstoting van ionen wordt een moleculaire beweging en een bewuste warmteontwikkeling bereikt
  • Nieuw, gezond collageen kan ontstaan en de dichtheid en stevigheid van de huid verhogen

  • Natuurlijk lifting effect
  • Gladdere huid
  • Strakkere huid
  • Steviger huidweefsel
  • Direct resultaat

In de onderstaande video zie je hoe de leverancier van de HC7 RADIO FREQUENZ THERMA-LIFT Mirjam Sterk van de firma KLAPP uitlegd wat de bijzondere resultaten zijn met dit unieke apparaat.