+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Biologische Facelift

De bindweefsel massage gecombineerd met de pincement massage van Dr. Jaquet.

Naarmate je ouder wordt verlies je steeds meer collageen. Een stofje in je huid en helpt je huid elastisch en rimpelvrij houdt. Naast de producten van Sothys zoals de (cosmeceutical Crème en serum Jeunesse) om het collageen te stimuleren, heb je ook de mogelijkheid om door middel van een massage het collageen te bevorderen. Een huid verbeterende massage is eigenlijk een soort fitness voor de huid. Net zoals je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, zo verbeter je de conditie van je huid met een massage.
Huidfuncties worden verbeterd, doordat cellen in de diepere huidlagen worden gestimuleerd. Dit resulteert in een stralende, gezonde huid.
Hoe werkt bindweefselmassage?
Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Wat is “De Pincementsmassage”?

De Jacquet massage techniek is ontwikkeld om het verouderingsproces te vertragen en het ontstaan van rimpels te voorkomen. Een 100% natuurlijke manuele beauty booster!
Dit is een ( bindweefsel-)massage methode ontwikkeld door de Franse arts Dr. Jacquet in 1930. Hij ontwikkelde deze methode in zijn instituut voor Dermatologie. Hier behandelde Dr. Jacquet huidziekten, huidafwijkingen en littekenweefsel met deze door hem ontwikkelde techniek. Mevrouw Adry Hermans bracht deze techniek naar Nederland.
Deze massage techniek wordt niet alleen gebruikt bij medische aandoeningen maar heeft ook de cosmetische wereld veroverd. Het is een massage in de diepere huidlaag door middel van kleine kneepjes en bewegingen. Ze wordt door daarvoor speciaal opgeleide therapeutes en specialistes uitgevoerd.
Ik heb deze studie met goed gevolg afgerond tijdens mijn voortgezette opleiding als huidspecialiste bij het Gerda Siemer College in Amsterdam. Yvonne van der Heide was mijn lerares in deze.

Het huid verjongend effect

Deze energie booster massage, de Jacquet massage bevorderd vernieuwing en stimulering van de huidcel productie. Het beschermd de huidcellen van schade veroorzaakt door de veroorzakers van veroudering nl de vrije radicalen.
Deze kleine kneepjes massage bevorderd de aanmaak van elastine en collagene vezels.