+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

 

Sothys

Het succes van Sothys op de luxemarkt berust al 70 jaar op het feit dat zij de waarden die haar identiteit hebben gevormd, is trouw gebleven:

Concentratie op de schoonheidsinstituten, de bakermat en de toekomst van het merk.

Wetenschappelijke ontwikkelingen in unieke formules die zijn ontwikkeld in onderzoekslaboratoria, gecombineerd met specifieke verzorging en massagemethoden.

Een bewust luxueuze aanpak die de klant en haar welzijn centraal stelt in de Sothys-behandelingen.

Meer dan ooit tevoren stoelt de kracht van een familiebedrijf als Sothys op het vermogen trouw te blijven aan zichzelf, terwijl tegelijkertijd nieuwe oplossingen worden geboden in de veranderende wereld van Schoonheid.

,


Mila d'Opiz
De cosmetica van Mila d’Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Het streven naar een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven hebben geresulteerd in een ISO 9001- en ISO dis 9002- certificatie, die een duidelijke indicatie vormen voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Ook hebben zij de kwalificatie om producten farmaceutisch af te vullen. Met deze geavanceerde apparatuur behoren zij tot de top van cosmeticaproducenten. Daarnaast streven zij ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontdekkingen in de markt op gebied van grondstoffen en worden productformules constant bijgestuurd. Door deze vooruitstrevende filosofie wordt Mila d’Opiz internationaal erkend en gewaardeerd.

,


Nouvital
Nouvital logo

Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

.,


KLAPP

KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit. KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit. Meer dan 36 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden zorgen steeds voor optimale tevredenheid over de behandelingen.

De focus van de bijzondere KLAPP behandelingen en producten ligt op innovatieve en veelzijdige behandelingsconcepten, die consequent worden aangevuld met verzorgende producten voor thuis.

Alle KLAPP concepten worden ontwikkeld voor elk huidtype en elke huidconditie, voor hem en haar, voor gezicht en lichaam – voor integrale schoonheid.

Het resultaat zijn perfecte, individueel toepasbare producten voor verzorging, regeneratie en wellness.

,


Bernard Cassière
Bernard Cassiere logo

De alternatieve schoonheid… volgens een uniek concept dat creativiteit, originaliteit, moderniteit en plezier combineert. Het merk Bernard Cassière heeft zijn marktpositie versterkt sedert 2000, als een echt alternatief in schoonheidsinstituten. Door het lanceren van de hydraterende hennep/bamboe serie in 2001, heeft het merk zich kunnen onderscheiden van de meer traditionele schoonheidswereld. Gedreven door succes lanceert het merk in 2003 een nieuwe trend met het cacaoserie. Deze serie wordt snel aangevuld met een antistressbehandeling op basis van (eetbare) chocolade. Het wordt een groot succes en de chocoladeliefhebbers staan in de rij voor deze behandeling.

.,


One Minute Manicure
One Minute Manicure Logo

One Minute scrub heeft een basis van Dode Zeezout en botanische oliën om de huid van de handen, voeten en lichaam te verzorgen, te verzachten en onzuiverheden te verwijderen. De scrub verwijdert dode huidcellen en heeft hydraterende werking die zorgt voor een zachtere, stralende huid. Na gebruik blijft er een verzorgend laagje achter op de huid waardoor er geen hand, voeten of body lotion nodig is.

De One Minute scrub heeft een gepatenteerde samenstelling onder andere Dode Zeezout en botanische oliën om de huid van de handen te verzorgen, te verzachten en onzuiverheden te verwijderen. De scrub verwijdert dode huidcellen en heeft hydraterende werking die zorgt voor een zachtere, stralende huid. Alle soorten kennen een verfrissende fruitgeur.

Er worden geen parabenen of minerale oliën gebruikt in de One Minute producten.

,