+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Mila d'Opiz

Mila d’Opiz

by-Miranda & Mila d’Opiz

Mila d’Opiz is een exclusief salonmerk en heeft een unieke prijs/prestatieverhouding in het middensegment. De keuze van een salonmerk is allesbepalend voor de uitstraling en geloofwaardigheid, continuïteit en commerciële basis van uw salon. Mila d’Opiz biedt alles wat u zich als schoonheidsspecialist maar kunt wensen. Kiest u voor Mila d’Opiz, dan kiest u voor kwaliteit.

Mila d’Opiz producten worden uitsluitend geleverd aan geautoriseerde Mila d’Opiz salons. Profiteer mee van deze en vele andere voordelen van Mila d’Opiz en informeer bij Salons de Bock by Miranda hoe ook uw praktijk daartoe kan gaan behoren. Een goed begin is het halve werk of wellicht zelfs meer dan de helft. De keuze van een merk en een leverancier voor uw salon behoort altijd tot de succesfactoren voor het slagen van een zaak. De keuze van een cosmeticamerk is allesbepalend voor de uitstraling, de geloofwaardigheid en de continuïteit van uw salon.

Het laagste tarief of de goedkoopste in de buurt is nog nooit op lange termijn succesvol geweest. Het gaat de klanten altijd om de prijs/kwaliteitsverhouding. Uw professionaliteit en uw producten maken van klanten trouwe klanten, die graag een reële prijs betalen voor uw vakkennis, ervaring en kwaliteitsproducten van Mila d’Opiz.

Salons de Bock by Miranda is de leverancier van cosmetica die uw partner in business is. We bieden professionele ondersteuning tot in ieder detail. De kwaliteit die wij leveren helpt u concreet aan een gezonde klantenstroom. Dit is een “must” voor elke starter maar ook voor de al ervaren schoonheidsspecialiste die streeft naar een gezond en rendabele schoonheidssalon.

Salons de Bock by Miranda is al bijna 30 jaar één van de vaste waarden in de schoonheidsbranche. Als een van de eerste zijn wij begonnen met moderne behandelingen en top producten. Door onze ervaring en kennis zijn wij de professionele partner voor de schoonheidssalons in voornamelijk het zuiden van Nederland.

Ons succes met Mila d’Opiz is gebaseerd op ervaring die interactief is opgebouwd door intensief contact met grote en kleine, beginnende en ervaren ondernemers. Dit belangrijke proces van “leren van elkaar” heeft geleid tot een evenwichtig en compleet aanbod, waar elke klant een voorsprong mee kan nemen. Wensen uit de praktijk, ook van de voorzichtige starter, worden vertaald in een haalbare oplossing.

 

Mila D´Opiz Skin Wisperer Brochure
Mila D´Opiz Brochure

Mila d’Opiz – de Geschiedenis

Het miljardenconcern OPITZ AG werd meer dan 70 jaar geleden opgericht in Sankt Gallen. De Zwitserse biologe Mila Opitz stelde de formule voor de eerste crème samen toen ze op zoek was naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem. Het resultaat na meer dan een halve eeuw is een wereldwijde bekendheid van het cosmeticamerk en een aanwezigheid in meer dan 30 landen.

De cosmetica van Mila d’Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Het streven naar een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven hebben geresulteerd in een ISO 9001- en ISO dis 9002- certificatie, die een duidelijke indicatie vormen voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Ook hebben zij de kwalificatie om producten farmaceutisch af te vullen. Met deze geavanceerde apparatuur behoren zij tot de top van cosmeticaproducenten. Daarnaast streven zij ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontdekkingen in de markt op gebied van grondstoffen en worden productformules constant bijgestuurd. Door deze vooruitstrevende filosofie wordt Mila d’Opiz internationaal erkend en gewaardeerd.

Mila d’Opiz liet wederom van zich horen op wereldniveau in voorjaar van 2014. De gloednieuwe luxueuze Skin Whisperer crème op basis van 4 plantaardige stamcellen en unieke phyto complexen was de terechte winnaar van de Beauty Oscar. Een prestigieuze prijs die elk jaar in Duitsland wordt uitgereikt. De unieke formule werd verkozen uit meer dan 100 inzendingen van alle high class cosmetica producenten. Dit bewijst wederom dat Mila d’Opiz er continu naar streeft om bij de trendsetters, eerder dan de volgers, te horen.

HET MERK
by-Miranda werkt al meer dan 20 jaar met Mila d’Opiz
Met onze kennis en ervaring leveren we het merk aan de schoonheidsspecialiste.
Mila d’Opiz biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing.