+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

NANOpen en Fusion Meso Vials

Welkom bij Salons by Miranda – Waar Schoonheid en Innovatie Samenkomen!

Ontdek de Geheimen van een Stralende Huid met Onze Nanopen en Vials van Fusion Meso!!

Bij Salon by Miranda streef ik ernaar om jou de nieuwste en meest effectieve schoonheidsbehandelingen te bieden. Een van mijn baanbrekende methoden is het gebruik van de Nanopen in combinatie met de hoogwaardige vials van Fusion Meso. Dit dynamische duo tilt huidverzorging naar een hoger niveau, met verbluffende resultaten.

Psst …  tijd om te relaxen.
NANO PEN XL

De Nanopen: Een Revolutie in huid- en haarverzorging

Onze Nanopen is een geavanceerd apparaat dat microscopisch kleine naaldjes gebruikt om de huid op microniveau te behandelen. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om actieve ingrediënten dieper in de huidlagen te brengen, waardoor de effectiviteit van de behandeling wordt gemaximaliseerd. De Nanopen zorgt voor een gecontroleerde en precieze toepassing, waardoor het comfortabel en veilig is voor diverse huidtypes.

Effectief
Voor iedere klant is er een individuele cartridge, die bestaat uit 1 geheel namelijk een 5 ml reservoir met daarop een vast plateau dat 137 nano naaldjes bevat van 0,05 mm lengte.

Er is geen microneedling systeem dat zoveel naaldjes bevat en zoveel puncties maakt .
De werking is ook dubbel, zonder schade te maken creëert de NANOPEN kleine puncties die de huid tijdelijk “openen” zodat de actieve werkstoffen snel de huid in kunnen dringen. Door de vlotte en roterende beweging is er ook sprake van verdunning van de opperhuid dat een resultaat laat zien van een gladdere, frissere huid zoals na een lichte Microdermabrasie zonder deze te beschadigen.

Het resultaat

  1. Cel vernieuwing/regeneratie door dunner gemaakte bovenste huidlaag.
  2. Een toegankelijke huid voor de mooie werkstoffen die tot in de diepere huid doordringen
  3. De juiste cocktail geeft de juiste “brandstof” voor het effect dat gewenst is. (anti-aging, revitalisatie, pigmentreductie, versteviging, etc)

Veilig
Combineren met FUSION MESO COCKTAILS (steriel, medische kwaliteit) zorgt ervoor dat de huid zonder diepe beschadiging verbetert

maar dan zonder de risico’s op wondjes, beschadiging van vaatjes of zenuwen, pigmentverschuivingen of infecties.

Fusion Meso Vials: Krachtige Cocktail van Actieve Ingrediënten

Onze Fusion Meso vials bevatten een krachtige mix van geavanceerde en wetenschappelijk bewezen ingrediënten. Of je nu op zoek bent naar huidverjonging, hydratatie vermeerderen van hoofdhaar of het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, onze vials bieden de juiste oplossing. Elke formule is ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om jouw huid de voeding te geven die het verdient.

Wat kun je verwachten?

Verbeterde Huidtextuur
Huidverjonging
Diepe Hydratatie
Op maat gemaakte behandelingen
Mooier, sterker en meer haar

Ontdek de Magie van de Nanopen en Fusion Meso Vials

Beleef zelf de transformatie van je huid met onze geavanceerde Nanopen en Fusion Meso vials. Maak een afspraak bij Salons de bock by Miranda en ontdek de magie van innovatieve huidverzorging. Jouw stralende huid wacht op jou!

Contacteer mij vandaag nog voor een consult en ontdek wat de Nanopen en Fusion Meso voor jouw huid kunnen betekenen.