+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Huidverjonging

Huidverjonging is nodig wanneer rimpels ontstaan wanneer het collageen in het steunweefsel van de huid wordt afgebroken.

Dit kan rimpels, maar ook plooien en ander huideffecten veroorzaken. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten. Bij een jonge huid worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. De huid zal slapper worden en rimpels kunnen gaan verschijnen. Huidverjonging is mogelijk door het behandelen van de huid met de juiste producten en door een professionele huidspecialiste.

Huidverjonging

Elastine

Elastine zorgt voor de veerkracht van de huid terwijl collageen zorgt voor de structuur en stevigheid.

Het is dus belangrijk om de cellen te prikkelen weer collageen aan te maken. Glyselac behandeling en de bindweefsel massage zoals ook de pincement massage van DR Jacquet en de BioSkinJetting gecombineerd, stimuleert de fibroblasten om de nodige collageen en Elastine aan te maken, hetgeen tot verstrakking leidt. Door het liftende effect vervagen de rimpels en komen de gelaatscontouren terug.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en welk resultaat mag ik verwachten?

Er zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig, het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Door de aanmaak van collageen en Elastine zal de huid zich verstrakken en rimpels vervagen. Het resultaat kan per persoon verschillen, maar in de meeste gevallen zal er een verbetering zichtbaar zijn van minimaal 50%.

3 behandelingen met een rust tijd van 3 weken, daarna 2 behandelingen met een rust pauze van 5 weken. (afhankelijk van de huidconditie).

NB: iedere behandeling is apart te boeken. Ook daarmee is al mooi resultaat zichtbaar.

De combinatie van de verschillende behandelingen versterken elkaars resultaat maar is niet noodzakelijk. Dit kan vrijblijvend en gratis besproken worden tijdens een intake gesprek waar een voor u passende kuur wordt samengesteld. Contact ons voor een afspraak