+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

VIP Behandeling

Ontdek de Perfecte Synergie van Schoonheid met mijn gecombineerde Behandelingen!

Bij Salon by Miranda heb ik een unieke benadering van schoonheid die de kracht van gerenommeerde merken bundelt om jou de meest effectieve resultaten te bieden. Mijn gecombineerde behandelingen combineren de innovatieve Ekseption Skincare, de luxe van Sothys Paris Jeunesse, geavanceerde Radiofrequentie, en de precisie van de Nanopen. Stap in een wereld van ultieme verjonging en ontdek de synergie van deze krachtige behandelingen.

Schoner, gladder, stralender en egaler van kleur is het resultaat na ongeveer 2 uur relaxen
VIP Behandeling

Ekseption Skincare – Wetenschap voor Jouw Huid:

Ekseption Skincare staat bekend om zijn geavanceerde peelingoplossingen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Laat je huid vernieuwen met aangepaste peeling behandelingen die gericht zijn op het verminderen van fijne lijntjes, het egaliseren van de teint en het stimuleren van de natuurlijke glans.

Sothys Paris Jeunesse – Luxe in Huidverjonging:

Geniet van de weelde van Sothys Paris Jeunesse, waar luxe samengaat met geavanceerde huidverjonging. Mijn behandelingen met Sothys brengen je naar een wereld van ontspanning terwijl hoogwaardige ingrediënten je huid voeden, hydrateren en beschermen.

Radiofrequentie – Strakke Contouren en Stevigheid:

Mijn Radiofrequentiebehandelingen bieden een niet-invasieve manier om de huid strakker te maken en de collageenproductie te stimuleren. Ervaar de sensatie van verstevigde contouren en een jeugdige uitstraling zonder chirurgische ingrepen.

Nanopen – Microneedling op Maat:

De precisie van de Nanopen komt tot leven in onze op maat gemaakte microneedling behandelingen. Dit geavanceerde apparaat bevordert de natuurlijke regeneratie van de huid door microperforaties, waardoor actieve ingrediënten van” Fusion meso “ dieper doordringen waardoor de effectiviteit van de behandeling wordt gemaximaliseerd. De Nanopen zorgt voor een gecontroleerde en precieze toepassing, waardoor het comfortabel en veilig is voor diverse huidtypes. Onze Fusion Meso vials bevatten een krachtige mix van geavanceerde en wetenschappelijk bewezen ingrediënten. Of je nu op zoek bent naar huidverjonging, hydratatie of het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, onze vials bieden de juiste oplossing. Elke formule is ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om jouw huid de voeding te geven die het verdient.

 

Waarom kiezen voor mijn gecombineerde behandelingen?

Volledige Huidverjonging
Persoonlijke Aandacht
Resultaatgericht

 

Transformeer je huid met de krachtige combinatie van Ekseption Skincare, Sothys Paris Jeunesse, Radiofrequentie en Nanopen bij Salon by Miranda.

Neem vandaag nog contact met mij op