+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Miranda de Bock

Een huidspecialiste is meer dan alleen maar een schoonheidsspecialiste. Een huidspecialiste is een specialiste in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. Ik heb een HBO-opleiding gevolgd, met als specialisatie: definitief ontharen, lichtflits-, elektrisch ontharen, acné en dermatologie. Daarnaast heb ik bij U-consultancy aanvullende cursussen voltooid op het gebied van dermatologie, huidziektes en huidoneffenheden.

Please specify image url

Miranda de Bock

Huidspecialiste & Eigenaar

Heeft u vragen of wenst u advies. Kom gerust eens vrijblijvend langs. Ik beantwoord graag al uw vragen.

Om bij te blijven over de laatste ontwikkelingen en bevindingen in mijn vakgebied volg ik congressen, symposia en bijscholingen.

Ik hou van huidverbetering op natuurlijke wijze, en werk met producten die geen parabenen bevatten, dierproefvrij zijn en uit een gekwalificeerd laboratorium komen waar gebruik wordt gemaakt van verse plantenextracten i.p.v. gevriesdroogde ingrediënten.

Door het grote aanbod aan mogelijkheden ben ik flexibel en kan een behandelplan opstellen passend bij uw persoonlijke wensen. Afspraken verlopen volgens afspraak, alle tijd, aandacht en verwentijd voor u.

Ik verheug me erop om kennis met u te mogen maken en u welkom te heten in mijn praktijk.