+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Ekseption Skincare en Peeling

Ik ben zeer gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige huidverzorging, en ik ben verheugd om de revolutionaire Ekseption Skincare peelingbehandelingen te introduceren. Al jaren expert in het perfectioneren van jouw huid, en met Ekseption Skincare hebben ik een partner gevonden die net zo toegewijd is aan uitzonderlijke resultaten.

How old you are is your business, how young you look is mine.
Ekseption Skincare en Peeling

Wat maakt Ekseption Skincare peeling uniek?

Ekseption Skincare biedt geavanceerde peelingoplossingen op basis van innovatieve formules. Deze peelingen zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken, van fijne lijntjes en pigmentatie tot onzuiverheden. Met ingrediënten zoals glycolzuur, melkzuur en fruitenzymen wordt de huid op zachte wijze vernieuwd, waardoor een stralende en jeugdige teint ontstaat.

Onze Ekseption Skincare Peelingbehandelingen:

1. Diepe Huidvernieuwing:
Ontdek een nieuwe huid met onze diepe peelingbehandelingen. Deze verminderen effectief fijne lijntjes, rimpels en ongelijkmatige textuur, waardoor je huid er jonger en gladder uitziet.

2. Pigmentatiecontrole:
Voor een egale teint bieden we specifieke peelingbehandelingen die pigmentvlekken verminderen en de helderheid van de huid herstellen.

3. Acnebeheersing: 
Ekseption Skincare heeft effectieve peelingoplossingen voor het verminderen van acne en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

Waarom kiezen voor Ekseption Skincare bij Salon by-Miranda?

Op maat gemaakte behandelingen
Resultaat gericht
Professionele begeleiding

Ervaar de Magie van de Ekseption skincare-peeling behandeling

Neem contact met mij op voor een consult en ontdek de transformatieve kracht van Ekseption Skincare peelingen. Jouw stralende huid wacht op jou!