+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

KLAPP

KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn.

Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit. Meer dan 36 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden zorgen steeds voor optimale tevredenheid over de behandelingen.

180 medewerkers alleen al in Duitsland, waarvan 50 in de lokale klantendienst, begeleiden u vakbekwaam op basis van uw individuele wensen en behoeften.

Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 beautysalons en hotels in meer dan 60 landen op ons.

 

DE KLAPP FILOSOFIE

Als een van de laatste grote visionairs van de beauty-industrie zet Gerhard Klapp al sinds 1980 wereldwijd toonaangevende trends.

Zijn diepgaande kennis investeert Gerhard Klapp onvermoeibaar in onderzoek & ontwikkeling van cosmetische behandelingen, speciale treatments en verzorgende producten.
Hij was dan ook altijd een van de pioniers in de beauty-branche. Tot zijn innovaties behoren retinol (vitamine A), O2-therapie, vitamine C en ASA Peel®.

KLAPP Cosmetics staat voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen.

De focus van de bijzondere KLAPP behandelingen en producten ligt op innovatieve en veelzijdige behandelingsconcepten, die consequent worden aangevuld met verzorgende producten voor thuis.

Alle KLAPP concepten worden ontwikkeld voor elk huidtype en elke huidconditie, voor hem en haar, voor gezicht en lichaam – voor integrale schoonheid.

Het resultaat zijn perfecte, individueel toepasbare producten voor verzorging, regeneratie en wellness.
Meer dan 35 jaar ervaring vertalen zich in individuele en effectieve beauty care concepten. Naast hoge productkwaliteit en -veiligheid hebben we hart voor de behoeften van schoonheidsspecialisten. Een divers productaanbod, compleet afgestemd op de wensen van de klant. Innovatieve, bijzondere treatmentboxen of speciale verzorgingsproducten voor thuis. Beauty-experts hebben met onze producten alle mogelijkheden om hun klanten op het hoogste niveau te overtuigen. Voortdurend onderzoek & ontwikkeling van nieuwe producten, die high-tech en traditionele actieve stoffen combineren en niet alleen in schoonheidsinstituten worden gewaardeerd, maar ook door diverse onderscheidingen in de spotlights staan.

Het Klapp Cosmetics Depot is voor vrijwel elk instituut geschikt. Wij bieden voor ieder huidprobleem en elke prijsklasse de juiste oplossing. Voordelige instapproducten of high-end luxe cosmetica: wij hebben dankzij ons veelzijdige productassortiment altijd het juiste product voor ieder huidtype.

 

Lichaam
Hals en decolleté
De gevoelige huid
Ogen