+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Biologische Microdermabrasie

image
Huidspecialiste Miranda de Bock is gespecialiseerd in het verbeteren van uw huid met Biologische Microdermabrasie. Ik ben uiteraard ANBOS gecertificeerd en heb opleidingen gevolgd op HBO niveau. Ik heb een compleet programma aan Biologische Microdermabrasie behandelingen. Hierdoor krijg je de meest optimale Microdermabrasie behandeling voor jouw specifieke huid. Voor iedere huidconditie is er wel een goede Biologische Microdermabrasie behandeling, zelfs voor de gevoelige huid. Door vooraf uw huid goed te analyseren pas ik de behandeling aan zodat deze een optimaal resultaat zal geven bij u.

Biologische Microdermabrasie

Biologische Microdermabrasie is een behandeling met een snel een mooi resultaat! U kunt Microdermabrasie als een eenmalige behandeling ondergaan maar het beste is om een programma te volgen voor een nog beter resultaat.

Microdermabrasie is een behandeling waarbij de huid gepeeld wordt. Hierdoor ontstaat er een nieuwe huid. Een hele gladde en schone huid. Dit is perfect tegen fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid.

Biologische Microdermabrasie en jouw huid

Doordat we met Microdermabrasie de dode huidcellen verwijderen van de bovenste huidlaag hebben werkstoffen nog meer effect op uw huid. Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de huidverjonging. De poriën zullen minder grof worden en de pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes worden minder. Hierdoor zal de huid er veel mooier uit gaan zien.

Het is een uitzonderlijke en geavanceerde behandeling tegen huidveroudering, uw fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk minder, het heeft een positief effect op de poriën en comedonen (zwarte puntjes). Ook wordt de huid minder dof en vet. Onregelmatigheden in de huid zoals pigmentatie, littekens en acnéletsels worden gecorrigeerd. Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorg. Deze behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig. Ongeacht uw huidtype of huidskleur is Microdermabrasie toe te passen. We mogen Biologische Microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van onze schoonheidssalon rekenen

Biologische Microdermabrasie helpt bij

Zoals eerder vermeld, Biologische Microdermabrasie is bij iedereen toe te passen. Maar speciaal voor mensen met de onderstaande problemen is het uitermate geschikt en effectief.

  • Rimpels van de huid
  • Onzuiverheden van de huid
  • Huidveroudering in het algemeen
  • Pigmentvlekjes verminderen / verwijderen
  • Littekens
  • Huid die is aangetast door de zon
  • Rokershuid
  • Huid met grove poriën
  • Een grove huidstructuur in het algemeen
  • Een vermoeide en futloze huid

Hoelang duurt een Microdermabrasie programma

Naar mate we ouder worden vertraagd onze celdeling. Celdeling is nodig voor een frisse uitstraling en een gladde huid. Microdermabrasie helpt deze celdeling weer te stimuleren en te versnellen.

Het aantal behandelingen, de tussenpozen en de frequentie van de behandelingen is afhankelijk van uw type huid, het te behandelen probleem en het uiteindelijke doel.

Dit wordt besproken tijdens een gratis intake gesprek. Schroom niet ons te bellen of mailen. Ik sta u graag te woord met advies en informatie.