+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

BioSkinJetting

BioSkinJetting is een revolutionaire en natuurlijke methode voor rimpel-correctie.

De methode vindt de oorsprong in de Verenigde Staten. Bio Skin Jetting werkt zonder inspuiting van materiaal, gebruik van cosmetica of apparatuur.
Het gebied direct onder de rimpel wordt gestimuleerd tot het vormen van nieuwe collagene en elastische vezels. De huid vult zelf op een natuurlijke manier de rimpel op.

BioSkinJetting de behandeling
BioSkinJetting behandeling

De voordelen van BioSkinJetting zijn:

• Geen inspuiting of operatie
• Niet vervelend om te ondergaan
• Geen lichaamsvreemde stoffen
• Snel zichtbaar resultaat

Bio Skin Jetting is een volkomen veilige en complete methode voor biologische rimpelcorrectie dat met geen ander systeem te vergelijken is. Het resultaat: diepe rimpels worden zichtbaar minder diep.

BioSkinJetting – gladde bovenlip

De zogenoemde plooirok of rokerslijntjes: dat zijn de verticale rimpels die rondom de mond ontstaan, vooral tussen neus en bovenlip. En dat is echt niet altijd aan roken te wijten. Ook vrouwen die nooit gerookt hebben kunnen door de lijntjes geplaagd worden. Erfelijke aanleg speelt bijvoorbeeld ook een rol. Voorkomen is lastig. Ze ontstaan door de combinatie van spiersamentrekkingen en algehele huidveroudering, zoals verslapping en de afname van collageen en elastinevezels in de huidlagen.

Vaker een speciale lippencrème of een ‘volume gevend’ wondermiddel gebruiken, zet in elk geval geen zoden aan de dijk; het houdt de huid hooguit iets gladder en zachter, maar als de rimpels er eenmaal zitten, laat een verzorgingsproduct ze niet verdwijnen.

Vragen over BioSkinJetting

Wat kan ik verwachten in de salon?
Wat moet ik achteraf thuis doen?
Hoe zie ik er uit na de behandeling?
BioSkinJetting

by Miranda – de BioSkinJetting specialist in Geleen

Miranda de Bock is de gecertificeerde specialist voor Geleen en omgeving bij salons de Bock by Miranda op het gebied van BioSkinJetting.

BioSkinJetting is een gepatenteerde methode van de Pascaud Beautygroup. Salons de Bock by Miranda is de officiële partner voor Geleen en omstreken en heeft al vele jaren ervaring met dit alternatief voor Botox.

BioSkinJetting vanaf € 30,-