+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Definitief ontharen van borsthaar bij vrouwen

Tijdens een periode van hormoon verandering zoals een zwangerschap of menopauze zijn ongewenste borstharen bij een vrouwen een veel voorkomend probleem.

Borsten ontharen doen we vrij regelmatig bij vrouwen. Borsthaar zit meestal rond de tepels, maar kan ook tussen de borsten of op de borst voorkomen. Deze donkere hormonale haren zorgen voor vermindering van het zelfvertrouwen. Altijd rekening houden met de keuze van de kleding, ontwijken van het zwembad. Enfin daar is verder geen uitleg bij nodig.

haar verwijderen van borsten

Salons de Bock by Miranda beschikt over de meest beproefde techniek van elektrisch ontharen, welke een perfecte uitkomst biedt voor het definitief verwijderen van de haren. Mijn behandelingen zijn snel en discreet. Scheren mag gedurende de gehele behandelperiode, maar harsen of epileren mag dan niet. Zonnebaden of zonnebank mag wel tijdens de hele periode van behandeling. Afgeraden wordt om de eerste dag(en) na de behandeling met de ontblote huid in de zon of in de sauna te gaan.

Ik bied u behandelingen in een discrete omgeving. Ik ben volledig gekwalificeerd huidspecialist. Miranda de Bock kan ontharen op een geschikte tijd, zoals na het werk of op zaterdag. Dus wilt u zich ontdoen van uw borsthaar reserveer NU uw afspraak bij Salons de Bock by Miranda!

Vragen over elektrisch ontharen van borsten

Hoe lang duurt het en wat kost het?

De kosten en de duur van de behandeling zijn afhankelijk van de grote van het te behandelen gebied en het aantal haren. Een gratis advies gesprek op afspraak zal hierin meer duidelijkheid geven.

Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?

Ongewenst borsthaar verwijderen zal een terugkerende karakter hebben, afhankelijk van de oorzaak zoals hormoonschommelingen, erfelijke aanleg of gebruik van medicijnen.

Hoe werkt borst ontharen?

Het maakt niet uit hoeveel je harst of scheert, de haren zullen terugkomen. we kunnen al uw borsthaar permanent verwijderen met iets genaamd elektrisch ontharen. door deze warmte wordt het haarzakje beschadigd waardoor na verloop van tijd geen haar meer kan groeien.

Werkt het ontharen met elektrisch ontharen op alle lichaamsdelen?

Elektrisch ontharen kan niet alleen het borsthaar verwijderen, het kan ook toegepast worden op de armen, benen, rug, borst, gezicht, handen en voeten.

Is elektrisch ontharen van de borsten pijnlijk?

U zult enigszins warmte voelen tijdens de behandeling. De plekjes waar de haren wat dichter bij elkaar staan wordt meer warmte gevoeld dan daar waar de haren heel diffuus verspreid staan.

Mag ik in de zon liggen na de behandeling?

Zonlicht kan na de behandeling pigmentvlekken veroorzaken, dit komt doordat door de verbranding van de haarfollikel de pigment korrels niet meer mooi op hun plek liggen. Dit is na een paar dagen weer hersteld. Dan kan de huid weer mooi egaal bruinen.

Wat zijn de voordelen van borsten ontharen met elektrisch ontharen?

Het verwijderen van haren op de borsten door middel van elektrisch ontharen is de meest effectieve ontharingstechniek die vandaag de dag beschikbaar is. Er worden geen chemicali├źn gebruikt en het veroorzaakt geen vervelende ingegroeide haren!
Elektrisch ontharing van de borst kan geen schade veroorzaken aan het borstweefsel of klieren.

Waarom kiezen voor ontharen bij Salons de Bock by Miranda?

Ik sta bekend om mijn resultaten wat betreft permanent ontharen. Ik ben eerlijk en discreet. Mijn praktijk in Geleen is comfortabel en priv├ę en ik gebruiken de nieuwste, gecertificeerde apparatuur voor de hoogst haalbare kwaliteiten.