+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Definitief ontharen van borsthaar bij vrouwen

Tijdens een periode van hormoon verandering zoals een zwangerschap of menopauze zijn ongewenste borstharen bij een vrouwen een veel voorkomend probleem.

Borsten ontharen doen we vrij regelmatig bij vrouwen. Borsthaar zit meestal rond de tepels, maar kan ook tussen de borsten of op de borst voorkomen. Deze donkere hormonale haren zorgen voor vermindering van het zelfvertrouwen. Altijd rekening houden met de keuze van de kleding, ontwijken van het zwembad. Enfin daar is verder geen uitleg bij nodig.

haar verwijderen van borsten

Salons de Bock by Miranda beschikt over de meest beproefde techniek van elektrisch ontharen, welke een perfecte uitkomst biedt voor het definitief verwijderen van de haren. Mijn behandelingen zijn snel en discreet. Scheren mag gedurende de gehele behandelperiode, maar harsen of epileren mag dan niet. Zonnebaden of zonnebank mag wel tijdens de hele periode van behandeling. Afgeraden wordt om de eerste dag(en) na de behandeling met de ontblote huid in de zon of in de sauna te gaan.

Ik bied u behandelingen in een discrete omgeving. Ik ben volledig gekwalificeerd huidspecialist. Miranda de Bock kan ontharen op een geschikte tijd, zoals na het werk of op zaterdag. Dus wilt u zich ontdoen van uw borsthaar reserveer NU uw afspraak bij Salons de Bock by Miranda!

Vragen over elektrisch ontharen van borsten

Hoe lang duurt het en wat kost het?

Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?

Hoe werkt borst ontharen?

Werkt het ontharen met elektrisch ontharen op alle lichaamsdelen?

Is elektrisch ontharen van de borsten pijnlijk?

Mag ik in de zon liggen na de behandeling?

Wat zijn de voordelen van borsten ontharen met elektrisch ontharen?

Waarom kiezen voor ontharen bij Salons de Bock by Miranda?