+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

ACNÉ behandeling

Een frisse schone gave huid is wat je wil. Je wilt af van die vervelende en ook nog pijnlijke puistjes. Laat mij helpen. Zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet, je weer lekker in je vel zit en zelfverzekerd voelt. Ook in de Acné behandeling ben ik al jaren gespecialiseerd en volg ik alle bijscholingen en dermatologie bijeenkomsten. Daardoor heb ik een zorgverlenersnummer en kun je mijn behandelingen declareren bij de zorgverzekeraar (check het even in je polis). Iedereen is anders, dus ook iedere aanpak is anders. Soms is de oplossing echt heel simpel! Ik pas mij heel graag aan jouw wensen aan. Kom voor een gratis en vrijblijvend informatief gesprek om kennis met elkaar te maken.

Alleen door de behandeling trouw op te volgen krijg je de beste resultaten.
Behandeling van acne

Ik behandel de acne op verschillende manieren.

Reinigen

De huid wordt eerst schoongemaakt, daarna worden alle opeenhopingen van talg weg gehaald. Dit is heel belangrijk, omdat de ontstekingen ( puistjes, pustele en papels) ontstaan doordat er druk is ontstaan in de huid door te veel aan maak van talg. Na de behandeling gebruiken we glycolzuur, zodat de huid mooi en snel geneest.

Biologische Microdermabrasie

Een hele zachte pijnloze methode om de schilfers , dode hoornlaag en te veel aan talg op de huid weg te halen. Zoals u kunt lezen in onze arrangementen start ik meestal met deze effectieve methode. Ook na de acne behandelingen of als de acne inmiddels is verdwenen is dit een hele mooie methode om tussendoor te doen, en het mooie resultaat vast te houden. ( bv 1x in de 3 maanden ). . Nu de veroorzaker van het te veel aan talg in banden is gelegd kan de huid beginnen met genezen en herstellen. Het is geen wonder middel, er zijn veel kostbare behandelingen nodig voordat resultaat te zien is. Daarom behandelen we eerst met de meest eenvoudige methodes en producten. Uiteindelijk is het consequent laten behandelen en thuis de producten gebruiken het belang.

Salon behandelingen met Sothys of Mila D’Opiz

Ook een acne huid kan droog zijn ( vochtarm) zijn. Toe aan verzorging, en niet alleen maar het ledigen van pustels en of papels. Dan zijn verzachtende serums, balsems en maskertjes heerlijk om mee verwend te worden.Voorbeelden zijn: glysalac behandeling, ee detox of standaard reiniging of alleen ledigen van de poriën en nabehandeling met glycolzuur.

Het is niet verstandig om continu van middel te veranderen. Als een bepaald middel niet goed werkt, is het beter om dit middel te combineren met een ander middel. Acne ontstaat door meerdere factoren, waardoor er vaak een combinatie van middelen nodig is. Daarnaast duurt het vaak één tot drie maanden voor je resultaten van een behandeling ziet.