+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Jeunesse gezichtsbehandeling

De huid wordt gereinigd met een voor uw huid geschikte milk en lotion. De wenkbrauwen gemodelleerd.
Uw huid wordt voorbereid op de werkstoffen van de behandeling met een biologische peeling. Eerst met een vloeistof die niet irriterend op de huid werkt de dode hoornlaag niet alleen verwijderd maar ook de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Dit wordt nog eens sterker geactiveerd door het toepassen van een bindweefsel massage. En een biologische peeling met rijst peptides.
Na het verwijderen van deze peeling met warme compresse doeken uit de towel heater en het plaatsen van de Balinese stenen onder de nekspieren en/of de voeten gaan we meteen verder met het aanbrengen van het serum rondom de ogen en de mond, en het serum op de rest van het gezicht de hals en het decolleté. Na weer een zachtere bindweefselmassage volgt dan
de ontspannende massage met een balsem van het gezicht de nek en het decolleté om de huid te voeden en te hydrateren waardoor er een mooie huidskleur ontstaat en de huid gevoed wordt met de werkstoffen zoals Saffraan en de laatste nieuwe ontwikkeling van Sothys de peptides.
Na weer een cocoon beleving met de warme compresdoeken in het gezicht en de nek wordt de behandeling afgesloten met een masker op een gaasje wat ervoor zorgt dat de crèmes en serums nog dieper de huid indringen en de huid verstevigen. Het gaas wordt opengeknipt bij uw kin ,mond en neus waardoor het niet benauwend aanvoelt. Na het masker wordt de behandeling afgerond met een egaliserend serum en een Crème Jeunesse passend bij uw huid.
Uw huid voelt glad, zacht, ontspannen, fris en ziet er meteen jonger uit.
Als u wilt worden de ogen opgemaakt liquid foundation aangebracht en een kleurtje op de lippen.
Uiteraard is deze behandeling uit te breiden met ieder ander aanbod uit mijn salon.
Geadviseerd wordt om deze behandeling in kuur te ondergaan. Met een tussenpose van 3 weken. Maar kan ook als onderhoud van uw huid gebruikt worden in de periode wat u past en of afgewisseld worden met de andere gezichtsbehandelingen.
Ik verheug mij om u in de watten te leggen