+31 6 26 87 72 26 salon@by-miranda.nl

Vergoeding voor elektrisch ontharen door zorgverzekeraars

Omdat ik een HBO-opleiding gevolgd heb, met als specialisatie: definitief ontharen, lichtflits-, elektrisch ontharen, acné en dermatologie. Worden de behandelingen voor elektrisch ontharen door uw verzekering betaald.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan is het hoogstwaarschijnlijk dat het elektrisch ontharen in het gelaat door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.
Maak direct een afspraak voor een gratis adviesconsult
Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn afhankelijk van het type polis dat u heeft. U kunt dit in uw zorgverzekeringspolis nakijken of en in welke mate u een behandeling vergoed krijgt. Twijfelt u of een behandeling (helemaal) vergoed wordt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Ook kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen of u een verwijsbrief nodig heeft van een medisch specialist. Bij de meeste zorgverzekeraars is het niet nodig wanneer u zich door mij laat behandelen, maar even navraag doen kan nooit kwaad.

Salons de Bock by Miranda werkt voor (bijna) alle zorgverzekeraars.
Heeft u een vraag over de vergoedingen voor het elektrisch ontharen?
Maak dan een afspraak voor een gratis adviesconsult, mail of bel ons voor meer informatie.

Verschillende vergoedingen per zorgverzekeraar

De vergoeding voor het elektrisch ontharen is niet bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Als u uw zorgverzekeringspolis bekijkt, dan kunt u zien of het elektrisch ontharen geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Ook is het mogelijk dat u tot een bepaald bedrag per jaar ontharingsbehandelingen vergoed krijgt. U kunt hier een document downloaden waar alle vergoedingen voor het ontharen bij alle zorgverzekeraars in staan
U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding voor u geldt.

Na een behandeling voor het elektrisch ontharen krijgt u een factuur. Deze kunt u naar uw zorgverzekeraar toesturen. U krijgt dan de vergoeding voor het elektrisch ontharen dan op uw rekening gestort.
Op deze factuur staat alle informatie die uw zorgverzekering nodig heeft om te bepalen welke vergoeding zij u gaan betalen.
Heeft u nog vragen over uw vergoeding voor het elektrisch ontharen?
Maak dan een afspraak voor een gratis adviesconsult.

vergoeding elektrisch ontharen zorgverzekeraars